Logo GH Cirkel op wit.png

In verband met de vele vragen over het corona virus (COVID-19) hebben wij een speciale pagina gemaakt. Lees meer.

Onze voorlichtingsavonden

Al onze voorlichtingsavonden worden georganiseerd in onze praktijkruimte in Oosterbeek. Iedereen is van harte welkom! Je kunt je opgeven voor de voorlichtingsavond door even te bellen met onze assistente, of door even te emailen naar info@geboortehuys.nl We vragen voor de bijeenkomst een kleine bijdrage
Wanneer je je opgegeven hebt en onverhoopt niet kan komen, laat je dit dan even weten? 

In verband met Covid-19 worden alle informatie avonden digitaal gegeven!

(borst)voeding

Voorlichtingsavond over (borst)voeding. Je krijgt volop informatie voor een goede start! Deze avond begint om 19:30 tot ongeveer 21.00u. De kosten zijn € 20,- per zwangere, je krijgt achteraf een factuur. 

Data in 2021 zijn nog niet bekend. 

  •  
  •  
  •  

Bevalling

Voorlichtingsavond over de bevalling. Eén van onze verloskundigen vertelt je alles wat je moet weten voor je gaat bevallen! De avond is van 19:30 tot ongeveer 21:00 uur. Neem je je partner mee? De kosten zijn €20,- per koppel, je krijgt achteraf een factuur. I.v.m. Corona mogen er maximaal 4 koppels op één avond komen.

  • 02-03-2021
  • 16-03-2021
  •  

Onze Hypno - birthing

Een cursus van 5 bijeenkomsten, om samen met je partner te doen.  Je komt allebei naar de lessen en thuis oefen je te de aangeleerde vaardigheden. ’t Geboortehuys zorgt voor koffie/thee en versnapering. Het is ook mogelijk om individuele lessen HypnoBirthing® te volgen. Individuele lessen geven we bij jullie thuis.  
Voor meer informatie en aanmelding kun je mailen naar: de geboortepartner 

Woensdag avond

Door Jolanda van den Bosch van de geboortepartner

 

Ook Yoga voor onze zwangeren! 

Wil je meedoen met de yoga voor zwangeren? Geef je dan op via www.liefyoga.nl of stuur een mailtje aan info@liefyoga.nl De precieze tijden hoor je via Nelleke.
Dinsdag-avond: voor zwangeren.
Woensdag-ochtend: voor moeders

Lokatie: Prins Bernardweg in 38 Oosterbeek