Logo GH Cirkel op wit.png

In verband met de vele vragen over het corona virus (COVID-19) hebben wij een speciale pagina gemaakt. Lees meer.

20160922-381-voorlichtingsavond.jpg

Kom je naar onze  Bijeenkomsten? 

Regelmatig organiseren wij voorlichtingsavonden voor zwangeren en hun partners uit de regio. Wij willen graag dat zwangeren zelf keuzes maken in de zorg die ze krijgen. Voorwaarde hierbij is dat je goed geïnfomeerd bent, dan kun je kiezen! 
De avonden worden gegeven op onze praktijk in Oosterbeek. De ruimte is beperkt. We willen daarom graag vooraf weten of je komt! Ook als je onverhoopt niet komt, horen we dit graag! Dan hoeft niet iedereen op je te wachten...

 Moms (to be) United

Naast de voorlichtingsavonden, organiseren we bijeenkomsten voor (aanstaande) moeders. Gezellig onder elkaar, praten over hoe het is om moeder te zijn, of te worden. Je kan kennis maken met anderen. Soms is er een thema, bijvoorbeeld over draagdoeken, of over natuurlijke pijnstilling. Elke maand is er een bijeenkomst!

poesie.png

Zwanger...

Tijdens deze avond hoor je alles over zwangerschap. Over hoe je kindje groeit, maar ook welke klachten normaal zijn, en welke niet. Zo weet je wanneer je contact met ons moet opnemen. Je weet na deze avond wat wij allemaal voor je kunnen doen. Vooral wanneer je een eerste kindje krijgt, is dit een fijne avond om te bezoeken.

poesie.png

de   Bevalling 

Tijdens deze avond leer je hoe een bevalling kan verlopen. Wat weeën zijn, hoe een thuisbevalling gaat, of een ziekenhuisbevalling. Je krijgt informatie over als het een medische bevalling wordt, bijvoorbeeld een inleiding. Je hoort welke vormen van (natuurlijke) pijnstilling er zijn. Je partner leert wat hij voor je kan doen. Zo zijn jullie samen voorbereid op de komst van jullie kleine!

poesie.png

Borstvoeding

Onze lactatiekundige vertelt je graag alles over (borst)voeding van je kindje en de bijzonderheden uit de eerste week. Hierdoor weet je wat wel en niet normaal is bij het voeden van je kindje. Je leert hoe melk gemaakt wordt, en hoe je dit kan beïnvloeden. Ook kun je door deze avond bewust een keuze maken om wel, of geen borstvoeding te geven. 

 

Ook Yoga bij ons in de prakijk! 

Nelleke van Dulken van Lief Yoga en Massage geeft bij ons in de praktijk zwangerschapsyoga. Zij heeft zich gespecialiserd in yoga voor & en de geboorte, en in yoga voor kleine kinderen. Ontspan en voel je goed in je lichaam tijdens en na de zwangerschap! Je kan bij haar ook een cursus babymassage doen. 

Zij geeft dit op de dinsdagavond en de woensdagmorgen, in de praktijk in Oosterbeek. Wil je meedoen? Via de website van Lief Yoga kun je je opgeven. Of stuur een mailtje naar info@liefyoga.nl 
Nelleke neemt dan contact met je op!  
 

 

Hypnobirting! Voor ontspannen bevallen

HypnoBirthing® is er voor iedereen die op zoek is naar de best mogelijke geboorte-ervaring voor zichzelf en hun kinderen. Volgens de hypnobirthing filosofie is de geboorte een natuurlijk proces. Een proces dat wordt aangestuurd door zowel het lichaam als het brein. Tijdens de hypnobirthing cursus  ga je dan ook aan het werk met lichaam én brein. Je krijgt uitgebreide informatie over het geboorteproces, waardoor je er met vertrouwen naar gaat kijken. Je verkent je geboortewensen, stelt je eigen doelen en houdt zelf de regie. Samen met je partner doe je oefeningen, waarmee je een diepe ontspanning kunt bereiken. Want, hoe meer ontspanning, hoe gemakkelijker de geboorte van je baby gaat… 

in 't Geboortehuys wordt de cursus verzorgd door Brigitte Tebbe & Jolanda van den Bosch