Logo GH Cirkel op wit.png

In verband met de vele vragen over het corona virus (COVID-19) hebben wij een speciale pagina gemaakt. Lees meer.

Zwangerschapsyoga !

Zwangerschapsyoga helpt op een positieve manier om zwangerschap te beleven. De yogalessen zijn een moment in de week om bewust stil te zitten bij jouw zwangerschap en contact te maken met jullie kindje. Vaak slaap je na de les ook beter! 

De cursus Bewust & Ontspannen Zwanger wordt gegeven in een kleine, vaste groep dames. De cursus bestaat uit 11 lessen van 75 minuten, waarvan twee lessen samen met jouw partner of iemand anders die jou begeleid tijdens de bevalling. En natuurlijk een babyreünie! 

De cursus kot € 150,- Je kunt je inschrijven via www.liefyoga.nl/contact/inschrijfformulier-zwangerschapsyoga!
De data van de cursus vind je bij onze agenda.  Prins Bernardweg in 38 Oosterbeek

Cursus yoga na de bevalling! 

Deze yogacursus is speciaal voor vrouwen die net een kindje hebben gekregen. Met de komst van een kindje verandert er veel in jouw leven en in jouw nieuwe gezin. Yoga helpt je meer rust te ervaren én jouw lichaam weer te herstellen.   

De zachte yoga-oefeningen zijn gericht op het versterken van de spieren in het bekkenbodemgebied, de buik, de rug en de benen én op ontspanning van bijvoorbeeld het schoudergebied. Als jonge moeder til en voed je jouw kindje immers continue en kan je daardoor rug- of nekklachten krijgen. Daarnaast leert je hoe je innerlijke spanning kunt loslaten en meer balans kunt ervaren in deze vaak hectische periode.

De cursus yoga na de bevalling bestaat uit 5 lessen van 75 minuten.
Op de woensdagochtend van 09.30 tot 10.45 uur wordt deze cursus gegeven in een klein groepje. Vanaf zo'n 6 weken na de geboorte van jouw kindje kan je starten. De lessen zijn ook geschikt voor vrouwen die zijn bevallen via een keizersnede. 

Jouw kindje mag gewoon mee naar de lessen en ligt dan dicht bij je. Uiteraard is er altijd tijd om jouw kindje te verschonen, te voeden en te knuffelen. In de lessen speelt het delen van ervaringen en tips ook een belangrijke rol. 
Deze cursus kost € 75,00.

Yoga-postpartum.jpg