Logo GH Cirkel op wit.png

In verband met de vele vragen over het corona virus (COVID-19) hebben wij een speciale pagina gemaakt. Lees meer.

Sandra-20160922-572.jpgIk ben Sandra Geenacker 53 jaar Ik ben moeder van 2 dochters en 1 zoon. Ben al 32 jaar kraamverzorgster en doe dit nog steeds met heel veel plezier. Ik vind het fantastisch om te starten in een gezin en bij het afsluiten te zien dat ze tevreden zijn!
Sylvie-20160922-580.jpgLief, zorgzaam, rustig, geduldig, kameleon, dat is Sylvie! In de kraamweek mag ik aanwezig zijn bij, een kwetsbare, intieme week waarin jullie ouders zijn geworden. Ik werk op gevoel en intuïtie en vanuit mijn hart. Zorg op maat is waar ik voor sta!
Mieke-20161025-010.jpgIk ben Mieke, 28 jaar jong en uit Nijmegen. Ik werk al 5 jaar met héél mijn hart als VIG’er in de kraamzorg. Ook ben ik werkbegeleidster! Ik pas mij aan, aan jullie wensen en behoeften. Kwaliteit van de zorg staat op 1!
Dianne-20160922-513.jpgDianne, één van onze lieve kraamverzorgenden. Bij ons vervult zij haar droombaan als kraamverzorgende, naast het zorgen voor haar eigen gezin!
Alice Luchies-ADF_20180614-012.jpgIk ben Alice! Ik wandel graag (met of zonder hond) en ben een echt gezinsmens. Van mijn switch naar de kraamzorg heb ik geen dag spijt gehad! Het is gewoon de mooiste baan die er is. Heerlijk om gezinnen te begeleiden en verzorgen in een bijzondere tijd.
Willemijn-20170419-004.jpegWillemijn lieve gezellige kraamverzorgende uit Spijk.
dide_20180108-37.jpgIk ben Dide, 25 jaar jong uit Gendt. Al 2,5 jaar ben ik kraamverzorgende. Van elke kraamweek maak ik een feestje. Ik geef zorg op maat en luister naar jullie en jullie wensen. Samen met nog andere collega’s ben ik ook werkbegeleidster.
ADF_20171227-025.jpgHelma, 39 jaar en moeder van Milan. Rustige, gemotiveerd, gebruikt graag haar creativitiet! Ik zorg graag voor anderen en vindt nauwkeurig werken belangrijk. Zo mooi om aanwezig te mogen zijn tijdens een hele bijzondere periode in een gezin!
Daniela.jpegDaniela, onze Tsjechische verloskundige die graag in de kraamzorg werkt, heerlijke koekjes kan bakken, en ooit in Nederland verloskunde gaat doen!
Jorien.jpegJorien! Na jaren voor de kleuterklas kiest ze nu voor de zorg voor de kleinste kindjes! Een luisterend oor, rust en natuurlijk alle aandacht voor de andere kinderen in het gezin. Met liefde staat ze voor je klaar!
Chantal de Mey.jpgMijn naam is Chantal, 35 jaar, 3 kids en kraamverzorgende in opleiding sinds september 2019. Ik heb een totale switch gemaakt en daar ben ik super blij mee. Ik heb iets gevonden waarvan ik kan zeggen “ik hou van mijn werk en ik kan happy de vut in”.
Femke de Heus.JPGFemke! Onze junior met een passie voor moeder en kindzorg. Naast kraamzorg geeft zij ook zwangerschapsyoga!
Nieky.JPGNieky! Onze junior met ook een passie voor massage! Met haar rust en kennis staat zij graag voor jou klaar!
Linda.JPGLinda! Moeder van 2 schatten van kindjes, geniet van het verzorgen van gezinnen, lieve en betrokken collega!
Sandra Baten.jpegSandra! Voormalig neonatologie verpleegkundige, doet nu de verkorte opleiding en wil graag persoonlijke zorg geven!