Logo GH Cirkel op wit.png

In verband met de vele vragen over het corona virus (COVID-19) hebben wij een speciale pagina gemaakt. Lees meer.

Leerlingen zijn onze  Vakvrouwen van de toekomst!

Graag leiden wij leerlingen op tot toekomstige kraamverzorgenden of verloskundigen! Regelmatig zijn er dan ook leerlingen bezig samen met onze collega's! Zij houden onze collega's scherp, met vragen over het hoe en waarom! Wanneer je geen leerling wilt die bij jouw zorg betrokken is, geef dit dan aan tijdens de intake. Uiteraard houden we hier rekening mee! 

We hebben meestal een drietal leerlingen in de kraamzorg. Het kan zijn dat jouw kraamverzorgende een leerling meeneemt. Onze leerlingen zijn allemaal volwassen vrouwen die vaak ook zelf een gezin hebben. Het kan ook zijn dat je in je kraamweek verzorgd wordt door een junior kraamverzorgende. Zij is zover in haar opleiding dat zij deels zonder supervisie voor jullie kan zorgen. Natuurlijk is er intensief contact met onze werkbegeleiders zodat je zorg van goede kwaliteit krijgt.

We hebben maximaal één student verloskunde tegelijkertijd. Afhankelijk van hoever ze in hun opleiding zijn doen zij ervaring op in meer of minder vaardigheden. Zoals uitwendig zwangeren-onderzoek, bevalllingen, begeleiding kraamvisites. Student verloskundigen werken alleen onder supervisie van de verloskundige. 

Leerling  Kraamverzorgenden

Wanneer je graag bij ons leerling wilt zijn, ontvangen we graag een gemotiveerde brief! We horen graag waarom je als leerling aan de slag wilt, en bij welke opleiding. Wij nemen alleen leerlingen aan die in het bezit zijn van een rijbewijs en een auto. Ook is het noodzakelijk wanneer je zelf kinderen hebt, dat je kinderopvang goed geregeld is. 

Wij betalen de kosten van de opleiding. Denk hierbij aan studiegeld, boeken, en reiskosten. Zolang je als leerling met een werkbegeleider mee gaat, krijg je een stage vergoeding. Vanaf het moment dat je als junior ingezet kan worden vervalt de stage vergoeding en ontvang je een leelingen salaris. Op het moment dat je gediplomeerd bent is onze intentie dat je in dienst komt. 

20160925-417-heleen.jpeg

Student  Verloskundigen

Ook verloskundigen in opleiding kunnen bij ons stage lopen. Het is hiervoor nodig dat je binnen 20 minuten reistijd van de praktijk kan overnachten, en de beschikking hebt over vervoer.  Omdat het begeleiden van een student veel tijd kost, en extra materiaal (handschoenen, etc.) bekostigen de Nederlandse opleidingen voor Verloskunde deze stages. Wanneer je niet in Nederland je opleiding doet, maar toch graag wilt stage lopen, vragen wij van deze studenten om tijdens de zomerperiode betaald als kraamverzorgende voor ons te werken. Wij helpen jou aan stage, jij helpt ons de zomer door!  Studenten verloskunde die voor ons al als kraamverzorgende gewerkt hebben, krijgen voorrang. 

20160923-400-muisjes.jpg

Solliciteren naar een stageplaats?

Op dit moment nemen wij geen nieuwe leerlingen kraamzorg aan. Wil je starten in januari 2022 met de opleiding? Vul dan het  in en wij nemen contact met jou op. 

Wij zien graag bij jouw sollicitatie een brief met motivatie, CV en welke opleiding je doet!
Wellicht tot binnenkort!

20160922-223-sollcitatie.jpg