logo-geboortehuys-cirkel-120.png

Leerlingen zijn onze  Vakvrouwen van de toekomst!

Graag leiden wij leerlingen op tot toekomstige kraamverzorgenden of verloskundigen! Regelmatig zijn er dan ook leerlingen bezig samen met onze collega's! Zij houden onze collega's scherp, met vragen over het hoe en waarom! Wanneer je geen leerling wilt die bij jouw zorg betrokken is, geef dit dan aan tijdens de intake. Uiteraard houden we hier rekening mee! 

Wanneer je tijdens de intake aangegeven hebt geen bezwaar te hebben tegen een leerling, kan het zijn dat er een leerling mee gaat. We hebben meestal een drietal leerlingen in de kraamzorg. Als zij nog niet in een gezin zijn, vragen wij hen om mee te gaan naar jouw gezin. 
We hebben maximaal één student verloskunde tegelijkertijd. Afhankelijk van hoever ze in hun opleiding zijn doen zij ervaring op in meer of minder vaardigheden. Zoals uitwendig zwangeren-onderzoek, bevalllingen, begeleiding kraamvisites. Student verloskundigen werken alleen onder supervisie van de verloskundige. 

Leerling  Kraamverzorgenden

Wanneer je graag bij ons leerling wilt zijn, ontvangen we graag een gemotiveerde brief! We horen graag waarom je als leerling aan de slag wilt, en bij welke opleiding. Wij nemen alleen leerlingen aan van een erkende BBL-opleiding voor kraamzorg. De kosten van de opleiding betaal je zelf. Vanaf het moment dat je een gezin zelfstandig kan verzorgen kom je in aanmerking voor een leerlingen salaris.  Bij afronden van je opleiding, en bij voldoende werk, nemen we je graag in dienst!

20160925-417-heleen.jpeg

Student  Verloskundigen

Ook verloskundigen in opleiding kunnen bij ons stage lopen. Het is hiervoor nodig dat je binnen 20 minuten reistijd van de praktijk kan overnachten, en de beschikking hebt over vervoer.  Omdat het begeleiden van een student veel tijd kost, en extra materiaal (handschoenen, etc.) bekostigen de Nederlandse opleidingen voor Verloskunde deze stages. Wanneer je niet in Nederland je opleiding doet, maar toch graag wilt stage lopen, vragen wij van deze studenten om tijdens de zomerperiode betaald als kraamverzorgende voor ons te werken. Wij helpen jou aan stage, jij helpt ons de zomer door!  Studenten verloskunde die voor ons al als kraamverzorgende gewerkt hebben, krijgen voorrang. 

20160923-400-muisjes.jpg

Solliciteren naar een stageplaats?

Wanneer je graag bij ons (een gedeelte van) je opleiding wilt doen, kun je een sollicitatie sturen aan:

Esther de Vries
vacature@geboortehuys.nl

Wij zien graag bij je sollicitatie een brief met motivatie, CV en welke opleiding je doet!
Wellicht tot binnenkort!

20160922-223-sollcitatie.jpg