logo-geboortehuys-cirkel-120.png

Echo's? Daar maken we graag tijd voor vrij! 

Ben jij ook nieuwsgierig hoe het met je kindje gaat? Echo is één van de manieren om daar naar te kijken. Zeker wanneer je nog pril zwanger bent, kan het fijn zijn om met de echo naar jullie wonder te kijken! 

In Oosterbeek staat ons gewone echo-apparaat. Dit is een 2D machine. We maken hierop termijn-echo's, liggingsecho's en je kan er ook op 'kindje kijken". Met 2D kun je mooie beelden maken, maar je kan niet naar het hartje luisteren. Wanneer je graag vroeg in je zwangerschap al het hartje wilt horen, kun je hiervoor vanaf 7 à 8 weken in Arnhem bij Eyebaby terecht.

Waslijn.jpg

EyeBaby, onze echopraktijk

Wanneer we echt goed willen kijken, maken we gebruik van de apparatuur bij EyeBaby. Daar staat de meest geavanceerde aparatuur! EyeBaby is de echopraktijk van Esther en Yvonne. De moeilijke echo's, zoals een onderzoek naar de groei van je kindje, worden daar gemaakt.  Ook is het mogelijk daar 3D en 4D echo's te laten maken!  Bij de echo krijg je altijd een leuke foto mee. 

2D Kindje Kijken 15 minuten € 35,00
2D Geslachtsbepaling, v.a. 15 weken 15 minuten € 45,00
2D,3D,4D 30 minuten   € 95,00
Stage - echo (alleen als er een student is) 15 minuten € 25,00

Opleiden van echoscopisten

Wij vinden het belangijk om verloskundigen op te leiden tot echoscopist. Stage is een groot deel van de opleiding. Hierom is er regelmatig een stage spreekuur. Wanneer je hier aan mee wilt doen, krijg je een leuke echo tegen een lagere prijs. We besteden tijd en aandacht aan jou, en aan onze student! Samen maken we er een leuke echo van!