Logo GH Cirkel op wit.png

In verband met de vele vragen over het corona virus (COVID-19) hebben wij een speciale pagina gemaakt. Lees meer.

Echo's? Daar maken we graag tijd voor vrij! 

Ben jij ook nieuwsgierig hoe het met je kindje gaat? Echo is één van de manieren om daar naar te kijken. Zeker wanneer je nog pril zwanger bent, kan het fijn zijn om met de echo naar jullie wonder te kijken! 

In Oosterbeek staat een geweldig echo-apparaat. We maken hierop termijn-echo's, liggingsecho's en je kan er ook op 'kindje kijken". De echoscopisten van Eyebaby werken op onze lokatie. Zo kun je hier ook terecht voor de twintig-weken-echo! 

Waslijn.jpg

EyeBaby, onze echopraktijk

Wanneer we echt goed willen kijken, maken we gebruik van de apparatuur bij EyeBaby. Daar staat de meest geavanceerde aparatuur! EyeBaby is de echopraktijk van Esther en Yvonne. De moeilijke echo's, zoals een onderzoek naar de groei van je kindje, worden daar gemaakt.  Bij de echo krijg je altijd een leuke foto mee. Eyebaby zit op twee lokaties: Arnhem aan de Spijkerlaan, en Oosterbeek in de praktijk van 't Geboortehuys. 

Opleiden van echoscopisten

Wij vinden het belangijk om verloskundigen op te leiden tot echoscopist. Stage is een groot deel van de opleiding. Hierom is er regelmatig een stage spreekuur. Wanneer je hier aan mee wilt doen, krijg je een leuke echo tegen een lagere prijs. We besteden tijd en aandacht aan jou, en aan onze student! Samen maken we er een leuke echo van!