logo-geboortehuys-cirkel-120.png

Welkom bij 't Geboortehuys!

Van harte proficiat met je zwangerschap! Onze verloskundigenpraktijk is al jaren bekend in de gemeente Renkum, wellicht ken je ons al wel! We bestaan al sinds de jaren '90. Graag zijn wij er voor je. Bij ons kun je rekenen op persoonlijk zorg, op èchte aandacht. Je gaat een bijzondere tijd tegemoet. De verwachting van een kindje is onvergetelijk. Wij zetten ons in om jullie hierbij zo goed mogelijk te begeleiden en julie start als gezin onvergetelijk te maken. 

Wat wij doen, voor jou ! 

Wij hebben een klein team. met aandacht voor jou! Fijne verloskundigen, en lieve kraamverzorgenden. Je kan bij ons terecht voor alle zorg, maar ook wanneer je alleen kraamzorg wilt, of alleen onze verloskundige zorg. We hebben géén telefonisch spreekuur. Je mag gewoon altijd bellen! 

Iedereen mag zelf kiezen naar welke verloskundige praktijk ze gaat. Het moet wel een beetje in de buurt zijn... Wil je eerst komen kennismaken? Fijn! Dan kunnen we je persoonlijk vertellen wie we zijn, en hoe we werken. Voel je welkom, je mag vrijblijvend een afspraak maken. Neem ook een kijkje op onze facebookpagina

 

Foto Geboorte.jpg

Bij je bevalling
zijn wij er voor je.
Thuis of in
het ziekenhuis.

Foto borstvoeding.jpg

Natuurlijk 
hebben
we verstand van
borstvoeding !

Foto gezin.jpg

De beste
zorg voor
jou & je gezin!

poesie.png

Samenwerking

We werken samen met de ziekenhuizen Rijnstate in Arnhem en Gelderse Vallei te Ede. Van het VSV Kracht in Arnhem zijn we een actief lid. Ook hoort de praktijk bij coöperatie Opaal, de samenwerking van de verloskundigen in regio Arnhem. Natuurlijk hebben we ook goed contact met huisartsen, fysiotherapeuten en JGZ.