Logo GH Cirkel op wit.png

In verband met de vele vragen over het corona virus (COVID-19) hebben wij een speciale pagina gemaakt. Lees meer.

Welkom bij 't Geboortehuys!

Van harte proficiat met je zwangerschap! Je kunt bij ons terecht voor verloskunde en/of voor kraamzorg! Onze verloskundigenpraktijk is al jaren bekend in de gemeente Renkum, wellicht ken je ons al wel! We bestaan al sinds de jaren '90. Kraamzorg doen we sinds 2012! Graag zijn wij er voor je. Bij ons kun je rekenen op persoonlijk zorg, op èchte aandacht. Je gaat een bijzondere tijd tegemoet. De verwachting van een kindje is onvergetelijk. Wij zetten ons in om jullie hierbij zo goed mogelijk te begeleiden en julie start als gezin onvergetelijk te maken. 

Wat wij doen, voor jou ! 

Wij hebben een klein team, met aandacht voor jou! Fijne verloskundigen en lieve kraamverzorgenden. Je kan bij ons terecht voor alle zorg, maar ook wanneer je alleen kraamzorg wilt, of alleen onze verloskundige zorg. We hebben géén telefonisch spreekuur. Je mag gewoon altijd bellen! 

Iedereen mag zelf kiezen naar welke verloskundige praktijk ze gaat. Het moet wel een beetje in de buurt zijn... Wil je eerst komen kennismaken? Fijn! Dan kunnen we je persoonlijk vertellen wie we zijn, en hoe we werken. Voel je welkom, je mag vrijblijvend een afspraak maken. Neem ook een kijkje op onze facebookpagina!

Inschrijven? 

Verloskunde
Je kunt je bij ons inschrijven voor verloskunde via dit inschrijfformulier. Je krijgt dan ook een inlog op het zwangerenportaal. Heel handig, dan kun je ook in jouw eigen dossier kijken en jouw afspraken zien. 

Kraamzorg
Wil je je aanmelden voor kraamzorg bij 't Geboortehuys? gebruik dan dit kraamzorg inschrijfformulier of bel ons even! 
Graag tot binnenkort!

Foto Geboorte.jpg

Bij je bevalling
zijn wij er voor je.
Thuis of in
het ziekenhuis.

Foto borstvoeding.jpg

Natuurlijk 
hebben
we verstand van
borstvoeding !

Foto gezin.jpg

De beste
zorg voor
jou & je gezin!

poesie.png

Samenwerking

We werken samen met de ziekenhuizen Rijnstate in Arnhem en Gelderse Vallei te Ede. Van het VSV Kracht in Arnhem zijn we een actief lid. Ook hoort de praktijk bij coöperatie Opaal, de samenwerking van de verloskundigen in regio Arnhem. Natuurlijk hebben we ook goed contact met huisartsen, fysiotherapeuten en JGZ.