Kwaliteit in 't Geboortehuys

Kwaliteit heeft onze volle aandacht. Wij doen ons best om van jullie kraamweek een feest te maken. 
Wij zijn nieuwsgiering naar hoe jij dit ervaren hebt! Wil je ons dit laten weten? 

Meningen van mama's

Tijdens jouw kraamweek stemt jouw kraamverzorgende dagelijks met jou af hoe jij de zorg graag zou willen. Is er tijdens jouw zorg iets dat je niet met haar kan of wil bespreken en wat je toch graag anders zou willen? Neem dan even contact op met de planning. Zo lang jouw kraamweek loopt kunnen we zoeken naar een oplossing. 

Bel naar 0267440033 en kies 2

Wij vragen alle mama's na de kraamweek hoe zij de zorg ervaren hebben. Tips en tops geven ons input om onze zorg goed te blijven doen. 

 

Ervaringen delen

Wil je jouw ervaring openbaar delen voor toekomstige papa's en mama's? Gebruik dan de buttons van Google of Zorgkaart Nederland. Ben je ergens niet tevreden over? Neem dan contact met ons op. Via de klachtenbutton kun je jouw klacht aan ons kenbaar maken. Je kan daarmee ook een document / foto delen mocht dat handig zijn. We nemen binnen 3 dagen contact met je op om samen te kijken hoe we dit voor jou kunnen oplossen. 

Speerpunten: 

De leukste complimenten die we in de afgelopen tijd ontvangen hebben: 

  • Ik kon altijd bellen met vragen. 
  • Fijne uitleg bij de intake, en ze keek ook even mee met het bedje.
  • Mooie foto's gemaakt tijdens de bevalling! 
  • Zo geduldig, heel lief voor onze kleine
  • Samen met mijn verloskundige hebben we een plan gemaakt voor de borstvoeding. Dat gaf zo veel rust, dat ze elkaar kennen en weten wat ze aan elkaar hebben. 
  • Ik kon in de portal heel goed zien hoe onze kleine aan het groeien is!
  • Marley heeft heerlijke soep voor ons gemaakt!

Deskundigheid

Wij bieden je zorg volgens de huidige inzichten. Allen staan wij ingeschreven in het kwaliteitsregister voor kraamverzorgenden. Wij zorgen ervoor dat we alle relevante bij- en nachoilingen volgen. Zo krijg je alitjd deskundige zorg. 

Kraamverzorgenden hebben beroepsgeheim

Kraamverzorgenden gaan uiterst zorgvuldig met jouw privacy om. Al onze medewerkers hebben een VOG. De gegevens die wij van jouw hebben kun je terug vinden in het clentenportaal. Voor meer informatie over hoe wij omgaan met jouw privacy verwijzen we je naar onze algemene voorwaarden. 

Verwerkingsregister

Voor alle gegevens die wij van jou als client gebruiken voor onze dienstverlening, is in ons verwerkingsregister vastgelegd hoe wij daar mee omgaan. 

Zichtbare zorg, indicatoren

Wanneer je kraamzorg ontvangt, worden er gegevens geregistreerd om de kwaliteit te monitoren. Dit is belangrijk voor ons en ook voor zorgverzekeraars. Thema's hierbij zijn bijvoorbeeld: 

Partus Assistentie
​​​​​​Wanneer er een oproep is voor assistentie bij de bevalling, moet een kraamverzorgende binnen 60 minuten ter plaatse zijn. 

Borstvoeding
Er wordt geregistreerd van de moeders die bij aanvang van de kraamweek borstvoeding geven of zij dit aan het einde van de kraamweek ook nog doen. 

Continuïteit
Hoeveel kraamverzorgenden van ons geven zorg in jouw kraamweek? Wij streven naar maximaal 2 kraamverzorgenden. In drukteperiodes kan het voorkomen dat je meer collega's ziet.